маи имам проблем сега четох че на една 145-ца даржи градуси кам 80-те а и ниакои каза че това не е ок триабва да даржи кам 90-те пак моита даржи в града кам 75-80 а изван града 60 градуса маи сам за термостат ама тои скап ли е колко струва и има ли втора рака пак и ремонта сложен ли е пишете ас сам от плевен и ако пише ниакои от плевен още по добре алфата ми е 145 1.7 16в
Известие
Collapse
No announcement yet.
problem s termostat
Collapse
X
-
аз смених термостат преди 2 дена цамата джаджа струва 45лв демонтажа на старият и монтажа на новият бяха извършени от оторизираните ми ръцепреди едвам стигах 70*C а сега съм една идея над 80-те
екстра е сега, ам може да има разлика все пак моита е боксер 1.4 а втора ръка не ти препоръчвам да не да е същият, УСПЕХ
-
Ако не си пипал досега не се захващай, на много криво место е наврян. За втора ръка забрави, то като да си купуваш бельо на старо. Не е чак толкова скъп. Аз моя го взех за 33 лв.
Когато е редовен, стрелката стои една идея над 80 гр.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Е айде сега, не е толкова криво мястото! Ако си много вързан в ръцете.......не се захващай, но ако можеш със затворени очи да си докоснеш с ръка върха на носа, давай смело и си го смени сам! Единственото по-гадно нещо е, че се налага да свалиш алтернатора (може и да е възможно да стане и без да се сваля, но определено е по-лесно ако се свали). Иначе всичко си е една хамалогия - източваш антифриза(освен ако не мислиш да го сменяш), развиваш всичко, махаш стария термостат, слагаш новия термостат, затягаш всичко, което си развил, доливаш антифриз, палиш колата, чакаш да загрее, за да отвори термостата, обезвъздушаваш и после......правиш каквото си искаш
.
П.П. Може да ти се наложи да си смениш някоя от скобите на маркучите.Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
Обезвъздушават се ..Моят боксер, когато я правих тази процедура само му налях антифризчето накрая, поклокочи първите няколко километри и край... Помня ,че го смених без да махам нищо, но си изподрах яко ръцете и доста попсувах..97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
Comment
-
Ами обезвъздушаване (поне аз както го правих) беше просто чакане да поработи колата докато спре да бълбука. Е аз помагах малко като я "гъделичках" по маркучите, но мисля, че може и без това.
Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
Comment